SC Best Favorit Design SRL este o companie cu capital integral românesc înființata in anul 2011.

Obiectul de activitate al companiei il reprezintă comerțul cu ridicata al materialelor de uz gospodăresc, al materialelor de curatenie, al produselor de îngrijire personală precum si al produselor de papetarie-birotica.

Inca de la înființare, compania a fost orientata spre oferirea unor produse de calitate, competitive, si adaptate permanent la cerintele si nevoile pieței. In tot acest timp, compania a depus eforturi pentru satisfacerea pe deplin a nevoilor de consum ale clienților săi.

In acest sens, in anul 2016, compania a solicitat un Audit pentru certificarea proceselor existente in cadrul acesteia, iar in urma acestui Audit, compania a primit ISO – 9001 – 2008, ce reprezintă Standardul de Certificare al Calitatii, Certificat oferit de o companie de prestigiu din Romania din domeniul de cartificare al calității, si anume CertRom Romania.

In ceea ce privește portofoliul de clienți al companiei, se poate afirma ca acesta este in continua creștere cunoscând o dinamica de la an la an, in prezent clienții companiei fiind de pe întreg teritoriul tării, dar cu preponderenta din zona de Vest a României, fara a exclude însă ceilalți clienți, din diverse zone ale tării.

Trebuie menționat ca din anul 2014, compania este unic distribuitor al produselor Ecolab pentru județul Caras-Severin, intenționând ca in viitor sa devină distribuitor Ecolab si in județele limitrofe.

Din anul 2017, compania este distribuitor al gamei de produse Promax, încercând sa ne diversificăm gama de produse și sa oferim cele mai mici prețuri.

De asemenea, in ultimii doi ani, compania si-a extins portofoliul de produse.
Strategia de dezvoltate a companiei presupune menținerea portofoliului de clienți existenți precum si dezvoltarea acestuia atât pe verticala cat si pe orizontala.

Prin toate aceste investiții, compania dorește sa asigure clienților săi servicii de calitate la un preț scăzut prestate intr-un timp cat mai scurt.

Sloganul companiei este: CALITATE SI PROMPTITUDINE

Loading...